Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bâtınçalışmainiz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Ancak tekrar de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda hasetn her saatinde bâtınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Pençe inşaı Karayip purolarda bâtınmeden önce nemliliğini arama kılmak gerekir. Bu Toscanello bâtınin uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı nem oranlarında bâtınmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneyim huzurılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken hayati bir şart şurt var. Puro sadece ama sadece kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her devir evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yakın. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalın puroya düver ulaşım etmemelidir. Ateşli maviliği purodan bir zaman münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her canipı kırmızıya döndüğünde kızartma çalışmalemini başlangıçardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 merhale eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu çalışmalemi yaparken tüm ayağın hemayar yanması gerektiği bâtınin puroyu aynı zamanda rabıtalı bir şekilde 360 merhale döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara nazaran bir zaman daha uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu soluk çakmaklar çok canlıdür ve lüks yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma çalışmalemi natürel alevli çakmaklarla, bir zaman devir alabilir. Bu müddet size vakit kaybı kabilinden aynükebilir ama puro götürüm ve iş icap. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma çalışmaleminden sonrasında elverişsiz çevirip dulukünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe tarz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kadem kıpkırmızı ise yakma çalışmalemini başlangıçarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her canipı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu uçınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı soluk daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz bâtınime anık. Evet evet siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer bâtınilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azından 40 saniye muhafaza etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden bâtınmeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bâtınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bâtınmeye devam ederseniz, puro o derece kırıcılaşır ki hiç bâtınilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Kötü belli belirsizçe ağıza doldurulur ve kâm kameraların dumanla tembihlmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az alaka gösterdiğinizin bir çalışmaaretidir. Sönen puronun küllerini büsbütün temizleyin. Bunun bâtınin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri büsbütün temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim bâtıntiğim Toscanello bâtınin yine yakma sorun teşkil etmez. Ancak namahrem inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda yaslılık hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve muhakkak şpeş olan 2 şart şurtı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın sıcaklık dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 merhale arasında evetğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Aile içinde bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza ister yoktur. Fakat pekâlâ şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama vasatını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek sorun ile katlaşmazsınız. Hıfız vasatı sıcaklığında cins sorun vasatın soğuk değil lüks har olmasıdır. Çünkü saklama vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama vasatının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl nem saklama vasatı sıcaklığına nazaran varyasyon gösterecektir ve bu yüzden de saklama vasatı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir tarz geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta tarz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama vasatının tarz geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu bâtınindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak bâtınin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlamlayacak muhakkak tarz geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En iyi humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak tarz geçirmedikleri bâtınin diğer rakiplerine heybetli fark atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.